Keukenspecialist gezocht?


Bespaar op de kosten door offertes te vergelijken!


Gratis offertes vergelijken!


Keuken laten renoveren?

Laat uw keuken renoveren door een specialist uit uw regio.

Gratis offertes vergelijken!

Ontvang gratis en zonder aankoopverplichting offertes met scherpe prijzen.

Bespaar op de kosten!

Vergelijk gratis offertes van keukenspecialisten en bespaar.


Keukens: van nieuw tot renovatie

De keuken is een van de belangrijkste ruimtes van een woning. We brengen er iedere dag veel tijd door, al is het alleen maar om maaltijden te bereiden. Maar een keuken is zoveel meer: het is vaak de belangrijkste ontmoetingsruimte in huis. Daarom is het fijn als je keuken er helemaal naar wens uitziet. Met een nieuwe keuken of een keukenrenovatie krijg je altijd je droomkeuken. Ben je op zoek naar een keukenspecialist uit de buurt?

Start gratis offerteaanvraag!

Door gebruik te maken van onze offerteservice vind je altijd de beste keukenspecialist bij jou uit de buurt. Hoe werkt dat? Lees snel hieronder verder!

Voordelen van onze offerteservice

  • Je ontvangt met slechts één aanvraag de prijzen van verschillende specialisten uit de buurt.
  • Je krijgt inzicht in de prijzen van keukens in jouw regio.
  • De offerteservice kost je helemaal niets en je zit ook nergens aan vast.
  • Het vergelijken van offertes doe je thuis op je gemakt.
  • Je vindt altijd een keukenspecialist die precies bij je wensen past.
  • Door prijzen te vergelijken weet je zeker dat je niet te veel betaalt!


keukens

Keukenrenovatie of nieuwe keuken

Wanneer je je keuken wilt opknappen heb je twee opties: je bestaande keuken renoveren of een nieuwe keuken laten plaatsen. Wat is de beste keuze? Dat is vooral afhankelijk van je situatie en van je budget.

Een keukenrenovatie is meestal goedkoper dan een nieuwe keuken. Met een paar kleine aanpassingen kan je de ruimte al een heel ander uiterlijk geven. Door je bestaande keukendeurtjes te laten verven of wrappen met speciale folie ziet je keukenblok er al heel anders uit. Ook kan je een nieuw keukenblad laten plaatsen of nieuwe keukenapparatuur.

Het is wel belangrijk dat je keuken nog in goede conditie is. Is het keukenblok beschadigd of erg verouderd? Dan is het beter om een nieuwe keuken te laten plaatsen.

Met een nieuwe keuken is het mogelijk om ook direct de indeling aan te passen, zodat deze beter bij je wensen past. Je hebt veel keuzes uit verschillende kastjes en materialen. Samen met een keukenspecialist maak je eerst een ontwerp, waarna de keuken uiteindelijk geplaatst wordt. Benieuwd naar de kosten? Vergelijk gratis offertes!

Wat kost een keukenrenovatie?

Een totale keukenrenovatie kost gemiddeld tussen de €300,- en €3.000,-. De exacte kosten variëren zo, omdat deze afhankelijk zijn van wat je laat aanpassen en op welke manier. De goedkoopste optie is het laten verven of wrappen van je bestaande keukenfrontjes. Wil je helemaal nieuwe frontjes? Dan moet je rekenen op een gemiddelde prijs van €800,- tot €1.500,-.

Nieuwe keukenapparatuur kost gemiddeld €500,- per stuk, maar vaak is nieuwe apparatuur wel veel energiezuiniger, waardoor het gebruik goedkoper is. Met een nieuw keukenblad geef je het hele keukenblok een nieuwe uitstraling. De kosten daarvan liggen ongeveer tussen de €200,- en €3.000,-.

In de volgende prijstabel vind je meer handige prijsinformatie van een keukenrenovatie. Wil je liever exacte prijzen weten? Maak gratis en zonder verplichtingen gebruik van onze offerteservice!

Renoveren keuken: kosten 2024

Renovatiewerken Gemiddelde prijs 2024
Totale keukenrenovatie €300,- tot €3.000,-
Keukenfronten vervangen €800,- tot €1.500,-
Keukenapparatuur +/- €500,- per stuk
Keukenblad €200,- tot €3.000,-
Vloer €750,- tot €1.800,-
Greepjes €150,- tot €250,-

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen incl. btw. Vraag gratis offertes aan om te besparen op de kosten.

Wat kost een nieuwe keuken?

De kosten van een nieuwe keuken zijn afhankelijk van wat voor soort keuken je kiest en of je ook je huidige keuken wilt laten verwijderen. Een gemiddelde keuken kost ongeveer €5.000,-. Bij dat bedrag is de plaatsing ook inbegrepen. Wil je daarnaast ook je oude keuken verwijderen en waarschijnlijk nog kleine herstelwerkzaamheden laten uitvoeren? Dan moet je rekening houden met een gemiddelde prijs van €10.000,- voor een gemiddelde keuken.

Een goedkopere optie is een Ikea-keuken, die gemiddeld €2.750,- kost inclusief plaatsing. Wil je een luxe designkeuken? Dan moet je rekening houden met een gemiddelde prijs van €15.000,-, inclusief plaatsing.

In de volgende prijstabel vind je meer prijsinformatie. Voor exacte prijzen vraag je gratis en vrijblijvend offertes aan!

Kosten nieuwe keuken 2024

Omschrijving Kosten incl. plaatsing Kosten vervangen oude keuken
Ikea-keuken €2.750,- €5.000,-
Gemiddelde keuken €5.000,- €10.000,-
Topsegment keuken €15.000,- €25.000,-

*Let op: dit zijn richtprijzen incl. btw. Vraag gratis offertes aan via het offerteformulier.

Waarom een keukenspecialist inschakelen?

Bij klussen aan je keuken is het altijd verstandig om een keukenspecialist in te schakelen, of het nu om een keukenrenovatie gaat of het ontwerpen en plaatsen van een nieuwe keuken.

Een keukenspecialist denkt altijd met je mee en komt met creatieve oplossingen waar je zelf nooit aan gedacht had.

Bovendien ben je met een keukenexpert verzekerd van echt vakmanschap en het mooiste resultaat. Het is bijvoorbeeld mogelijk om zelf je keukenfrontjes met een nieuwe laag verf een andere kleur te geven. De vakman gebruikt daar echter een verfspuit voor, waardoor het resultaat veel mooier en strakker is. Ook werken keukenspecialisten veel sneller, waardoor je zo kort mogelijk in de verbouwing zit. Meer informatie over keukenrenovatie lees je op Cocci.be.


Recente aanvragen:


Keukenrenovatie in Aalst
Keukenapparatuur installeren in Antwerpen
Keuken ontwerpen in Brugge
Keuken repareren in Brussel
Keukenspecialist in Gent
Keuken renoveren in Hasselt
Nieuwe keuken in Kortrijk
Keuken op maat in Leuven
Keuken vervangen in Sint-Niklaas
Keukens in Zingem

Besparen op je keuken? Handige tips!

Werkzaamheden aan je keuken kunnen behoorlijk in de prijzen lopen. Met de volgende bespaartips houd je de prijs zo laag mogelijk.

  • Bij een keukenrenovatie bepaal je zelf wat je wilt aanpassen aan je keuken. Wat nog goed werkt, hoeft niet vernieuwd te worden. Heb je weinig budget? Laat dan je kastdeurtjes wrappen en je keuken ziet er al heel anders uit.
  • Besparen op een nieuwe keuken? Kies dan niet voor een dure merkkeuken, maar ga voor een merkloos model. Niemand die het ziet, maar je bespaart wel op de kosten.
  • Kijk bij het aanschaffen van nieuwe keukenapparatuur naar het energielabel. Apparatuur met een hoger energielabel is misschien iets duurder in aanschaf, maar je bespaart daarna wel iedere keer op het verbruik.
  • Kies je keukenspecialist niet zomaar, maar ga voor de vakman met de laagste prijs. Hoe vind je die gemakkelijk? Door gebruik te maken van onze gratis offerteservice, zonder verplichtingen!

keukenrenovatie

Keukenspecialist nodig? Gratis offertes vergelijken!

Droom je van een nieuwe keuken? Of ben je uitgekeken op je huidige keuken en wil je deze laten opknappen? Met een keukenspecialist ben je verzekerd van de beste service en van echt vakmanschap. Je keuken ziet er binnen no-time geheel naar wens uit!

Start nu je gratis offerteaanvraag!

Je ontvangt snel offertes van een aantal keukenspecialisten bij jou uit de buurt. Door deze te vergelijken op basis van prijs en aanbod vind je altijd de beste vakman met de laagste prijs. Zo weet je zeker dat je niet te veel betaalt voor je nieuwe keuken of keukenrenovatie!

Gratis offertes vergelijken